Yvette Behrtel

Hondenmassage Yvette BehrtelIk ben Yvette Behrtel. Ik ben al meerder jaren actief als hondentrainer. Eerst trainde ik met mijn eigen honden, later ben ik ook les gaan geven. Van kinds af aan heb ik al een voorliefde voor dieren, vooral voor honden.

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding Kynologische Masseur bij Kynomassage. Tijdens mijn hondentrainingslessen kwam ik allerlei situaties tegen met grote en kleine ongemakken voor de hond. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar verdieping van mijn kennis. Met mijn opgedane kennis als Kynologisch Masseur wil ik honden verder helpen met hun gedrag en gezondheid. Inmiddels heb ik mijn diploma Kynologische Massage Therapeut (licentie 3) gehaald en ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie voor Kynologische masseurs “Palpabel“.

Iedere hond reageert anders op aanraking en elke hond lijkt er op zijn/haar eigen manier voordelen uit te halen die nodig zijn om weer in balans te komen. Dat vind ik zo bijzonder aan mijn werk.

– Yvette Behrtel –

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over alle opleidingen, workshops, seminars en dergelijke die ik gevolgd heb, klik dan hier.

error: Content is protected !!