Tarieven

We beginnen met een kennismakingsgesprek (consult)  om uw wensen te bespreken en te bekijken wat we willen bereiken met de hondenmassage(s). Dat kan zijn een eenmalige massagesessie of een stappenplan om het aandachtsgebied  te behandelen. Het is geheel afhankelijk van uw vraag en de mogelijkheden van uw hond.

Consult inclusief 1e massagesessie, 60-90 minuten   € 45,00
Massagesessie, ca. 30 minuten   € 30,00

De massagesessies vinden plaats bij u thuis. Ik ben werkzaam in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Bergen.
Binnen een straal van 10 kilometer van Alkmaar wordt er geen kilometer vergoeding in rekening gebracht. Hiervoor reken ik €0,30 per kilometer.

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek komt u uitvoerig aan het woord. Ik vraag u naar uw reden voor uw komst, de gezondheid van uw hond, het gedrag van uw hond. Tevens voer ik een lichamelijke observatie en scan uit, bespreken we een eventueel behandelplan en krijgt uw hond zijn eerste kennismaking met massage. Tijdens de intake worden de vervolgafspraken gepland.

In de vervolgafspraken krijgt u tevens zelf massagehandelingen aangeleerd die u zelf mag toepassen op uw hond, voor een optimaal resultaat.

Let op! Ik adviseer u altijd bij twijfel of bij gezondheidsklachten van uw hond eerst contact op te nemen met uw dierenarts.

Workshop Ontspanningsmassage

Tijdens de workshop leert u zelf hoe u, samen met uw hond, lekker kan ontspannen. Tevens werkt u op deze manier aan het verbeteren van uw band. Wie wil dit nu niet? Klik hier, om meer te weten te komen over de workshop. Kosten voor de workshop zijn € 45,00 per hond.

 

error: Content is protected !!